FAQ

Her er vores svar på de oftest stillede spørgsmål her på TRNR

Hop direkte til afsnit for atlet eller træner

Generelt

Koster det noget at bruge TRNR?

Det er gratis både for atleten og træneren at have en konto på TRNR. Det er gratis for atleten at søge og booke en træner, og det eneste der koster noget er et fee, fra træneren, på 30,- til TRNR hvis der udføres en service


Hvordan fungere det at bruge TRNR

TRNR er sat op som en portal der både er til hjælp for atleter såvel som trænere. Atleten kan ud fra en sportsspecifik og geografisk søgning finder præcis den træner de har brug for. Trænerne får en platform hvor de kan markedsføre sig, booking system og et betalingmodul så de på en let intuitive måde kan håndtere deres kunder.


Atlet

Hvad kan TRNR hjælpe mig med?

TRNR er en platform hvor trænere kan gøre deres services tilgængelige på en simple og let måde. Der er mulighed for at søge på sportsgrene, special områder, træning i specifikke områder m.m.


Opstart

Hvordan opretter jeg en profil?

Du finder to link i bunden af forsiden hvor du kan klikke for at oprette en atlet profil


Koster det noget at bruge TRNR?

Det er gratis at have en konto hos TRNR og det koster ikke noget for atleten at booke en tid hos en træner. Træneren betaler at fee til TRNR for ydelsen


Profiler

Kan man oprette både en atlet og træner profil på samme mail?

Det er desværre ikke muligt at bruge samme mail adresse til både en atlet og træner konto da dette vil konflikte med måden platformens struktur er opsat på.


Søgefunktioner

Hvordan finder jeg en træner ?

Den ønskede sport samt by indtastes, hvorefter trænerne vises efter hvor tæt på de er, ud fra den geografiske placering I søgningen. Man kan også søge på navne, sportsspecifikke ting og specialområder m.m.


Bookinger

Hvor lang tid har jeg til at bekræfte mine bookinger?

Som træner har man 24 timer til at bekræfte bookingen inden den automatisk annuleres.


Hvor lang tid I forventen kan bookingen aflyses?

Både atleten og træneren har 24 timers varsel inden træningens begyndelse til at aflyse.


Betalinger

Hvordan betaler jeg?

Når en atlet booker en træner, så reserveres pengene på atletens konto. Denne reservation holdes til 24 timer efter træningens start, derefter overføres pengene til træneren konto. På den måde vil atleten have 24 timer til at gøre indsigelser hvis der skulle opstå problemer. Stripe tager sig af selve betalingerne.


Hvad er Stripe?

Stripe er en worldwide betaling portal som tager sig er næsten alle betalingskort. Stripe sørger for den store sikkerhed, der er forbundet med at overføres penge digitialt.


Træner

Opstart

Hvordan opretter jeg en profil?

Du finder linket i bunden af forsiden hvor du kan klikke for at oprette en træner profil


Min sport findes ikke?

Hvis din sport ikke findes under hovedsports tilmeldingen, så vil der være mulighed for at vælge “Øvrige" derefter kan man specificere sine tags inde på din træner profilen. Så kan atleten finde dig på “tag” søgeordet.


Hvad hvis jeg har et special område indefor min sport?

Når man oprette sin træner profil, så vælger man hovedsportsgrenen og derefter indsætter man sit special område I sine “tags”. På den måde kan folk finde dig hvis du f.eks. har valgt løbetræner som din hovedsport, så tilføjer du trailløb i dine tags.


Profiler

Kan man oprette både en atlet og træner profil på samme mail?

Det er desværre ikke muligt at bruge samme mail adresse til både atlet og træner konto, da dette vil konflikte med måden platformens struktur er opsat på.


Søgefuntioner

Hvad er tags?

Tags giver mulighed for at søge på de specifikke områder som trænerne udbyder. Atleten har mulighed for at finde dig hvis du f.eks. arbejder med en special område,


Hvorfor kan atleterne ikke finde mig i søgefeltet?

Hvis du oplever at atleterne har svært ved at finde din profil, så kan du forbedre søgeresultaterne ved at tilføje flere tags, så der bliver mere præcis med de ydelse du laver, stedet du træner, uddannelse m.m.


Bookinger

Hvor lang tid har jeg til at bekræfte mine bookinger?

Som træner har man 24 timer til at bekræfte bookingen inden den automatisk annuleres.


Betalinger

Hvorfor skal jeg opgive mit IBAN nummer?

IBAN nummeret bruges til at registrere hvor Stripe skal sende pengene til når de overføres fra atletens konto til trænerens konto. IBAN numre kan kun bruges til at indsætte penge på kontoen, det er ikke muligt at hæve penge med et IBAN nummer.


Hvad er Stripe?

Stripe er en worldwide betaling portal som tager sig er næsten alle betalingskort. De tager sig af at sørge for den store sikkerhed der er forbundet med at overføres penge


Hvad koster det at bruge TRNR?

Det er gratis at oprette og have en træner profil på TRNR. Der koster 30,- pr booking, der udføres i systemet. Så når pengene overføres fra atletens konto til trænerens konto, så overføres der et fee på 30,- til TRNR.


Har du spørgsmål eller kommentarer, er du velkommen til at kontakte TRNR ved at sende en mail til os.