profil billede 3 stars

Kenneth Carlsen

Sportsgrene:
Cykling,  Løb,  Styrketræning,  Triathlon 
Placering:
Helsingør
Info:
Mand, 43 år
Profiler:
Bookinger:
3

Tags: Landevejscykling,  Cykeltræning,  Cykeltræner,  Intervalløb,  Løbetræner,  Fitness,  Fitnesstræner,  Fitnessinstruktør,  Tri,  Duathlon,  Tritræner,  Triatlon,  Trailløb 

Founder og udvikler af TRNRlab

Jeg så en masse mennesker som gerne vill trænes, men som havde svært ved at finde trænere indenfor deres sportsgren. På den anden side af bordet, så jeg også en masse trænere var super dygtige, men ikke rigtigt have nok at lave. 

Det satte jeg mig for at løse, og det blev til TRNRlab. En online træner platform som nemt og simpelt kan connecte trænere og atleter med hinanden.

Jeg kommer selv fra triathlon verdnen hvor jeg har kørt 14 Ironmans, et hav at andre races og kører primært XTERRA offroad triathlon nu.

Driver til dagligt BioMekanikeren, som er nogle fysioterapeut klinikker med sports og trænings aktive folk som speciale. Jeg har i mange år undervist fysioterapeuter og trænere i forkellige trænings relaterede ting.

Jeg løbetræner stadig lidt med folk der gerne vil trænes, det er dog mest adhoc træninger, da jeg bruger min tid på at lave den aller bedste TRNRlab platform til jer.

Skriv til mig hvis du tænker vi skal træne sammen, så finder vi en løsning.

Services

Cykel træning - kan kun bookes efter aftale. Så skriv endelig og lad os finde tid og sted
2 timer, DKR 1000
Løbetræning - Tilpasses til den enkelts behov, men skriv endelig så laver vi en plan for dig
1 time, DKR 800

Anmeldelser