profil billede 3 stars

Dorte Eilsø

Sportsgrene:
Svømning 
Placering:
København
Info:
Kvinde, 36 år
Profiler:
Bookinger:
0

Tags: Mentaltræning,  Tri,  Triatlon,  Crawl,  Svømning,  Svømmetræner,  Coaching,  Openwater,  Havsvømning,  Livredning 

Med mere end 15 års undervisningserfaring ved jeg hvordan du kommer i mål. Jeg er yderst professionel med en høj faglighed, og min svømmeundervisning er nærværende og effektiv med relationen i fokus. Jeg tager altid udgangspunkt i DIG frem for øvelsen. Her er DU i centrum. Det betyder, at min svømmeundervisning altid er skræddersyet efter den eller de svømmere jeg har i hænderne. Det er vigtigt for mig, at du selv er med i processen mod at blive en bedre og stærkere svømmer.

Her får du svømmeundervisning af høj kvalitet med fokus på ligeværdighed, tryghed og individuel udvikling. Fokus er på din udvikling samt dine ønsker og behov. Sammen finder vi den bedste vej for dig, at nå dit mål. Jeg identificerer dine udfordringer og hjælper dig med at komme dem til livs. Du får altid noget med hjem at arbejde videre med.


Jeg er altid med i vandet, idet det giver mig de bedste forudsætninger for at give dig den ultimative bedste svømmeundervisning, guidence, instruktion og feedback.


Skal jeg hjælpe DIG i mål?

Services

Denne undervisningsform er for den voksne svømmer, der er motionssvømmer. Du vil enten gerne lære svømningens basisfærdigheder og svømmetag. Du ønsker at kunne svømme trygt på egen hånd. Eller du ønsker at forbedre din teknik og blive en stærkere svømmer. Undervisningen vil f.eks. bestå af øvelser, der træner din vandtilvænning, vejrtrækning, viden om at være i vand samt armtag og benspark i den stilart du ønsker f.eks. brystsvømning og crawl. Samt hvordan du kan arbejde med forskellige tempi. Målet med undervisningen er, at du føler dig tryg og sikker i vandet. Du bliver i stand til at svømme korte distancer med overskud og kan dermed benytte svømning som en motionsform.
0 time 30 min., DKR 550
Denne undervisningsform er for dig, der er triatlet. Uanset om du er øvet, rutineret eller begynder og svagest på svømmedelen. Du ønsker at lære open water teknik samt navigation. Du ønsker at blive svømmeklar til dit første triatlonstævne eller du vil stå langt stærkere på svømningen til dit næste stævne. Undervisningen vil bestå af generel crawlteknik tilpasset åben vand, vejrtrækningsøvelser og navigationsøvelser, konkurrencespecifikke øvelser som starter og bøjevendinger. Og træning i at tage din våddragt af og på. Målet med undervisningen er at lære at svømme og navigere i havet, stille som uroligt. Du vil få forbedret din svømmeteknik og tilpasset den open water teknik. Du føler dig bedre rustet til at indtage den første disciplin i dit næste triatlonstævne. Kan bookes hele året rundt. I vintersæsonen tilpasses træningen i bassinet, og vi afprøver disse færdigheder i det åbne vand, når vejret tillader det. Bemærk prisen er 900,- for 1 time i havet. Her giver det ingen mening kun at svømme 30 min ad gangen, idet der ikke på samme måde er så meget teknik ind over.
0 time 30 min., DKR 550
Denne undervisningsform er for dig, er er utryg ved at være i vand/ svømme i vand. Du vil gerne slippe af med din vandskræk og ønsker at kunne føle dig tryg og sikker i og under vand. Undervisningen vil bestå af, gradvis tilvænning i forhold til at være i og under vand, generel vandtilvænningsøvelser så som vejrtrækningsøvelser og flydeøvelser. Ligesom du vil få viden om at være i vand. Målet med undervisningen er, at du bliver tryg i og under vand. Du bliver i stand til at flyde og have kroppen under vand. Du vil opleve større selvværd og selvtillid i og under vand. ​
0 time 30 min., DKR 550
Denne undervisningsform er for dig, som vil lære grundlæggende svømmeteknik. Du ønsker at kunne svømme på egen hånd. Og du kan også blive endnu skarpere teknisk, hvis du allerede mestrer nogle af stilarterne i forvejen. Undervisningen vil bestå af øvelser, lege og underfordringer, der træner vandtilvænning og tryghed over og under vandet samt grundlæggende svømmetræning. Du udfordres tilpas i forhold til din udvikling. Motivation og leg er kilden til læring. På denne måde vil din udvikling tage fart. Sammen skaber vi en tryg og god start på et langt vandeventyr. Målet med undervisningen er, at du bliver tryg og sikker i vand. Er i stand til at svømme kortere eller længere distancer og opnår større selvværd og selvtillid i forhold til din svømning.
0 time 30 min., DKR 350
Denne undervisningsform er for dig, der er begynder i open water svømning/ havsvømning. Du vil gerne lære basale færdigheder som vejrtrækning og navigation. Du ønsker at blive klar til selv, at kunne svømme open water. Undervisningen vil bestå af, vejrtrækningsøvelser, træning i navigering samt tekniktræning open water svømning (som adskiller sig fra svømning i bassin). Målet med undervisningen er, at du bliver tryg ved at svømme i havet blandt vegetation og dyrelivet, som lever her. Du bliver i stand til at svømme i uroligt vand, mestrer open water teknik samt er klar på at svømme længere distancer i åbent vand.
1 time, DKR 900

Anmeldelser